شاید بتوان بیشترین درآمد آمریکا را از گردشگری دانست. بازدید از آمریکا برای بسیاری از افراد به عنوان یکی از بهترین اتفاقاتی است که برای آنان رخ می دهد و در ایران نیز افراد بسیاری به قصد تفریح ، بازدید از نمایشگاه ها ، شرکت در همایش ها ، دیدار اقوام یا ... به آمریکا سفر می کنند. اما از آنجا که در پی تیره شدن روابط ایران و آمریکا ، سفارت این کشور در ایران بسته شد ، مسافرانی که نیاز به دریافت ویزای ورود به این کشور را داشته باشند ، بالاجبار باید به کنسولگری آمریکا در یکی از کشورهای مجاور مراجعه کنند.
افراد متقاضی برای دریافت ویزای غیرمهاجرتی آمریکا ، موظف به انجام برخی مراحل هستند.

اولین مرحله ، تکمیل فرم DS-160 و گرفتن وقت مصاحبه سفارت است. این کار از طریق وبسایت usvisa-info.com قابل انجام است و در پرداخت هزینه های ارزی ، چامگیر یاری رسان شماست.

از سوی دیگر ، یکی از مهمترین مراحل ، درخواست ارسال دعوتنامه از کشور آمریکا برای شماست. این دعوتنامه می تواند از سوی اقوام ، دوستان ، شرکت ها ، نمایشگاه ها ، همایش ها و ... برای شما ارسال شود.

بدون شک ، اثبات توانایی مالی شما برای سفر به آمریکا و تضمین بازگشت شما از این کشور نیز ، یکی از مهمترین مراحل در دریافت ویزای غیرمهاجرتی آمریکاست. پس پیش از هر کار، مدارک مورد نیاز به این منظور را تهیه کنید.

در صورتی که درخواست ویزای شما مورد پذیرش قرار گیرد ، از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد. در این حالت با در دست داشتن برگه سفارت و اصل پاسپورت فقط در روز پنجشنبه از ساعت 10:30 الی 12 جهت صدور ویزا به سفارت مراجعه نمایید.

با ما تماس بگیرید
88942898-09213613868

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای غیرمهاجرتی آمریکا ، به شرح زیر هستند:

1- دعوتنامه

2- اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

3- اصل و ترجمه شناسنامه

4- اصل و ترجمه کارت ملی

5- اصل و ترجمه سند طلاق یا گواهی فوت همسر (در صورت وجود)

6- اصل و ترجمه سند مالکیت (خانه ، زمین ، ویلا)

7- اصل و ترجمه گردش حساب بانکی

8- اصل و ترجمه کارت پایان خدمت (آقایان)

9- ارایه یک نسخه از فرم تکمیل شده DS-160

جدا از هزینه هایی که باید برای ترجمه رسمی مدارک پرداخت شوند ، هزینه هایی به شرح زیر نیز باید پرداخت شوند:

1- هزینه وقت سفارت آمریکا به مبلغ 160 دلار

2- هزینه خدمات چامگیر به مبلغ 30 دلار

3- پر کردن اپلیکیشن فرم (در صورت نیاز) ، 20 دلار

4- هزینه های هتل ، پرواز و ترنسفر فرودگاه و سفارت (از هتل) در صورت تمایل مسافر به مبالغ فوق اضافه می شوند.