تایلند یکی از کشورهای آسیای جنوب شرقی است که بابت سواحل استثنایی و زیبا ، کاخ های پرشکوه ، ویرانه های باستانی و معابد عظیمی که مجسمه و تصاویر بودا را به نمایش می گذارند ، در سرتاسر جهان شناخته شده است.

در عین حال بانکوک ، پایتخت این کشور ، به سرعت در حال تبدیل شدن به شهری پیشرفته است. از مناطق شناخته شده این کشور در ایران می توان بانکوک ، پاتایا و پوکت را نام برد. اما طبیعت غنی و متنوع این کشور ، برای هر بار سفر شما ، سورپرایزی تازه ارایه می کند.
جهت اخذ ویزای توریستی تایلند می بایست ابتدا فرم مربوط به تقاضای ویزای سفارت این کشور پر شود . اگر در اقدام کردن برای ویزا مدارکی چون بلیط هواپیما و مدرکی معتبر برای اقامت در این کشور ارائه شود در مراحل صدور ویزا تاثیر زیادی خواهد داشت .

با ما تماس بگیرید
88942898-09213613868

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی تایلند به شرح زیر است :
1. اصل پاسپورت
2. 2 قطعه عکس
3. فرم پر شده تقاضای ویزا توریستی تایلند
هزینه های اخذ ویزا و هزینه های پرداختی سفارت تایلند به شرح زیر می باشد :

ویزای توریستی عادی ( یک ماه اقامت ) 50 یورو
پر کردن فرم سفارت تایلند 20 دلار